Bestellen en bezorgen

 

Mijn specialiteit is de Authentieke Indonesische keuken. Alle maaltijden worden dagvers gemaakt. Om de kwaliteit te waarborgen adviseer ik de maaltijden koud te leveren. Je kunt de maaltijd invriezen of opwarmen wanneer het jou het beste uitkomt. Het zal de smaak ten goede komen. De kwaliteit van warm eten in een plastic bakje gaat zeer snel achteruit.

Je kunt een keuze maken uit  de volgende opties:

  • De  Toko Tante Mo’s Daghap, per week een andere samenstelling van gerechten voor 1 persoon. Neem contact met mij op om te horen om welke gerechten het gaat, of kijk bij:
    'Wat kook ik - Tante Mo's Daghap'.
  • Van de Menukaart  waarbij je zelf een uitgebreide maaltijd kunt samenstellen uit diverse gerechten.
  • Voor een feestje of een speciale aangelegenheid ( groepen vanaf 10 personen) kan ik een rijsttafel samenstellen zoals jij dat wenst.

 

Bestellen kun je via telefoonnummer: 06 295 420 94, per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier  

Ik bezorg mijn eten aan huis in Deventer.

Als je een Toko Tante Mo’s Daghap  bestelt voor 12 uur, wordt deze dezelfde dag (gratis) bezorgd.

Als je gerechten wil van de menukaart, dan hoor ik graag een dag van te voren wat je wil bestellen. Voor bestellingen onder € 10, reken ik € 5 bezorgkosten (in Deventer). Bezorgen buiten Deventer is mogelijk in overleg.
Voor grotere groepen vanaf 10 personen graag ruim van te voren opgeven om teleurstellingen te voorkomen.

We kunnen altijd met elkaar overleggen naar andere mogelijkheden die het beste bij jou passen.

 

Actuele bezoekers

We hebben 11 gasten en geen leden online

Juni 2024
16
Zondag